Saturday, February 6, 2010

2010 MOST WANTED MOVIES



Yaya! Lama banget saya ga buat postingan tentang MOVIE. Karena saya Movie Freak *meskipun ga freak² amat sih*

Langsung aja deh ya! Saya explain film apa aja yang bakal ditunggu² dan rilis taun ini! Berhubung sekarang udah Februari, so, pastinya ada beberapa yang udah saya tonton http://www.smileycodes.info




JANUARY



Daybreakers, Leap Year, Wonderful World, Youth in Revolt, The Book of Eli, The Spy Next Door, Creation, Extraordinary Measures, Legion, To Save a Life, Tooth Fairy, After Dark Horrorfest 4, Edge of Darkness, When in Rome.









FEBRUARY



Dear John, From Paris With Love, Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief, Valentine's Day, The Wolfman, The Yellow Handkerchief, Shutter Island, A Couple of Dicks, A Prophet, The Crazies, Takers.










MARCH



Alice in Wonderland, Brooklyn's Finest, Green Zone, Greenberg, Hard 10, Our Family Wedding, Remember Me, The Bounty Hunter, Chloe, Hubble 3D, Last Night, Season of the Witch, Clash of the Titans, How to Train Your Dragon.













APRIL



Breaking Upwards, Diary of a Wimpy Kid, Furry Vengeance, The Last Song, Date Night, The Losers, The Back-Up Plan, Death at a Funeral, Kick-Ass, Wall Street 2: Money Never Sleeps, A Nightmare on Elm Street, Waking Sleeping Beauty.










MAY


Iron Man 2, Letters to Juliet, Robin Hood, Shrek Forever After, Prince of Persia: The Sands of Time, Sex and the City 2.










JUNE


Killers, Marmaduke, The A-Team, Get Him to the Greek, The Karate Kid, Footloose, Jonah Hex, Toy Story 3, Grown Ups, The Twilight Saga: Eclipse.











JULY


Knight & Day, The Last Airbender, Predators, Despicable me, Inception, The Sorcerer's Apprentice, Dinner for Schmucks, Salt, O Apostolo, Beastly, Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore, Little Fockers, Morning Glory, Hairspray 2.










AUGUST


The Other Guys, Step Up 3, Friday The 13th Part 2, Ramona and Beezus, The Expendables, Resident Evil: Afterlife.






SEPTEMBER


The American, Born to Be a Star, The Town, Flipped, The Roommate, Guardians of Ga'Hoole, You Again.




OCTOBER


Alpha and Omega, Priest, Your Highness, Going the Distance, Secretariat, The Zookeeper, Faster, Prisoners, Saw VII 3D.






NOVEMBER


Due Date, Oobermind, Unstoppable, Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1, Red, Burlesque, Love and Other Drugs, Rapunzel, Red Dawn, Bruce Lee, It's Kind of a Funny Story.










DECEMBER


The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader, Tron Legacy, Yogi Bear, The Green Hornet, Gulliver's Travels, Life as We Know It, Hereafter.










Yah kayanya cukup segitu dulu deh MOVIE PREVIEW dari saya! Dengan 1 embed video buat tiap bulannya juga poster²nya *yang udah ada* http://www.smileycodes.info

Maafkan buat beberapa film, posternya ato link nya blom ada. Itu soalnya masih banyak yang belum mem-publish teasernya apalagi posternya. Dan kalo ada link yang isinya belum lengkap juga harap maklum.
Nyari nya cape dan saya udah pegel juga sakit mata http://www.smileycodes.info

Info barunya nanti bakal saya apdet kok kalo sempet! http://www.smileycodes.info


2 comments:

  1. saya udah ntn Legion sama From paris with love duink :p

    ReplyDelete
  2. yoi!
    saya juga udah nonton Legion, The Spy Next Door di bioskop.
    The Book of Eli ama Tooth Fairy tinggal nyetel DVD nya, tp blom smpet :p

    ReplyDelete